Potřebujete poradit při výběru vhodného produktu?
Kontaktujte nás na telefonním čísle
+421 948 243 347
nebo na
pharma@pharmamkl.sk

Péče o pleť před létem: přírodní kolagen je must have

22.04.2024

Připravte svoji pleť na slunečné dny. Dokonalá péče o pleť v tomto období znamená nevynechávat sérum, krém s SPF a dopřát tělu tekutý kolagen.

Jarní glow up je proces, který zahrnuje péči o tělo zvnějšku i zevnitř, ale i práci na svém sebevědomím a spokojenosti. Výsledkem je nádherná žena, která má rada sama sebe, její pleť, vlasy i oči září a ona kráčí vstříc létu.

Nabízíme několik osvědčených kroků, které vedou ke glow up změně – k rozzáření celého člověka.

Dokonalá pleť na jaře

S příchodem teplejších dní a slunečních paprsků je nevyhnutelné do péče o pleť zařadit krém na obličej a dekolt s dostatečným SPF.

Nesmíme zapomínat, že pro pleť nepříznivé záření sálá i z monitorů počítačů a obrazovek telefonů. Pokud chceme, aby naše pleť zářila a zbytečně předčasně nestárla, chraňme ji pomocí SPF.

Pro stárnoucí pleť je na jaře velkou vzpruhou i pravidelné používání správného séra na obličej. Pro glow up efekt si vybírejte sérum na pleť s antiaging účinkem a s kolagenem.

„Sérum na pleť s hydrolyzovaným mořským kolagenem dodá pleti potřebnou pružnost i elasticitu. Dokáže eliminovat jemné linie vrásek, ale co je ještě důležitější, poskytuje ochranu před vnějšími vlivy a podporuje regeneraci pleti,“ vysvětlila Katarína Demetriou z farmaceutické laboratoře Pharma MKL.

Nejlepší kolagen = přírodní kolagen

Nejen obličej si na jaře zaslouží kolagen. Na dokonalý glow up efekt a přípravou pleti na léto doporučujeme dopřát si kúru s tekutým kolagenem na pití.

Je dokázáno, že tento druh přírodního kolagenu má účinky porovnatelné s kolagenem aplikovaným injekčně. Když se dostane do těla, pomáhá všude – svalům, kloubům, ale i vlasům, nehtům, pleti.

Optimal Plus F - PRO Collagen je unikátní tekutý kolagen ve formě peptidů, teda malinkých částí, které dokáže tělo rychle a bezpečně vstřebat. „Je ideální na doplnění kolagenu na dobré fungování celého organismu. Díky své formě se vstřebává až z 99 %, tedy máte jistotu, že kolagen se dostane všude tam, kde ho tělo a pleť potřebují,“ dodala K. Demetriou.

Přírodní kolagen na pití navíc podporuje produkci vlastního kolagenu v těle. „Obohacený o kyselinu hyaluronovou, vitamín C, zinek a kyselinu listovou optimalizuje fungování imunitního systému, takže budete dokonale připravená na léto zvnějšku i zevnitř,“ je přesvědčená naše odbornice z Pharma MKL.

Posledné články

Připravte svoji pleť na slunečné dny. Dokonalá péče o pleť v tomto období znamená nevynechávat sérum, krém s SPF a dopřát tělu tekutý kolagen.
Pátá nemoc nejdříve vypadá jako chřipka nebo vážnější nachlazení. Následná vyrážka však všechno změní. Léčba páté nemoci u dětí je symptomatická. Jediný způsob, jak se dá této nemoci předcházet, je posilování imunity a důkladná hygiena rukou.
Jaro je většinou plné síly, naděje, krásně kvetoucích květin a zeleně. Zároveň je však obdobím alergií. I u dětí se probouzí alergie na trávy, pyly a další látky. Jaké jsou příznaky alergie u dětí a jak posilnit jejich imunitu v jarní sezóně?
Imunita dětí musí ujít dlouhou cestu, aby byla plně funkční. Vrozená imunita do jisté míry dítě ochraňuje, ale každá nemoc imunitu dočasně oslabí. Proto je důležité vědět, jak slabou imunitu dětí vhodným způsobem podporovat.  
1 2 3 10
© Pharma MKL 2019
facebook-squarebarsyoutube-squareinstagramshopping-basketcross-circle