Účinky šnečího slizu a kyseliny hyaluronové na pleť

Slyšeli jste, že existují kosmetické výrobky, které obsahují šnečí sliz? Pokud ne, jistě je většina z vás právě mírně zaskočená. Šnečí sliz spolu s čistou kyselinou hyaluronovou a extraktem z černé orchideje mají na pleť přímo zázračné účinky. Tímto složením se může pochlubit novinka na trhu - obličejové sérum HYALURMED Face Serum PRO - vhodné pro každý typ pokožky. Díky němu se vyznačuje intenzivním regeneračním účinkem.

Hojivé, regenerační a hydratační účinky hlemýždího slizu na pokožku znali již naši předkové. Věděli, že o kůži - jako největší orgán lidského těla - je potřeba se starat, nejen proto, aby se zamezilo tvorbě vrásek. Hippokrates vyráběl mast z drcených šneků a léčil jí své pacienty. V dnešní době výrobci samozřejmě používají humánnější metody. Bez nutnosti zabití či ublížení využívají hlemýždě pouze na produkci slizu.

Co je to alantoin?

Jde o extrakt ze šnečího slizu, který svými blahodárnými účinky působí na pleť přímo okamžitě. V kombinaci s čistou kyselinou hyaluronovou s nízkou molekulovou hmotností, spolu s extrakty z černé orchideje, oživuje a regeneruje pokožku tím, že znovu obnovuje ztrátu jejího objemu a pružnost. Působí i na hlubší linie vrásek. Společnost Pharma MKL přichází s unikátním produktem pro všechny typy pleti HYALURMED Face Serum PRO, jehož obsah můžeme přirovnat přímo k zázračné medicíně. Sérum se postará o vyhlazení vrásek, vyplnění jizev nebo léčbu akné.

Jaké jsou výhody HYALURMED Face Serum PRO?

  • Kvalitní hydratace kůže

Přirozená biologická kyselina hyaluronová se stará o zadržování molekul vody, čímž se zajišťuje kvalitní hydratace kůže. To následně ovlivňuje zachování všech ochranných a rehabilitačních mechanismů pokožky.

  • Silný antioxidant

Černá orchidej, která se v produktu nachází, působí jako silný antioxidant. Ihned odstraňuje volné radikály a zabraňuje oxidaci, čímž se chrání struktura buněk a zrychluje regenerace pokožky. Extrakt z černé orchideje působí efektivně na hydrataci jakéhokoliv typu pleti.

  • Extrakt ze šnečího slizu

Alantoin, čili extrakt z hlemýždího slizu, výrazně urychluje čas potřebný na oživení buněk. Napravuje a regeneruje podrážděnou pokožku a také obnovuje poškození způsobené ultrafialovým zářením v létě.

  • Tip na dárek pro ženu

Sérum na obličej HYALURMED Face Serum PRO je vhodný pro všechny typy pokožky. Ocení ho zejména ženy po třicítce, ale i mladší ročníky, které mají sklon k tvorbě akné.

Jaké jsou výsledky klinických studií HYALURMED Face Serum PRO?

  • Redukce vrásek - transdermální absorpce

Výsledky absorpčních testů LW HA, provedených v laboratoři třetí strany s použitím lidské kůže, která prošla in vitro rekonstrukcí, ukázaly, že složka LW HA dokáže proniknout do kůže při absorpčním procentu, které může dosáhnout 36,2%, 60,7% a 69,5% po 1, 8 a 24 hodinách.

Hloubka vrásek na kůži (Sa) se snížila o 16%, 20,3% a 25,6% po používání krému obsahujícího složku HA během 15, 30 a 60 dní.

  • Čištění - odstranění volných radikálů

Složka LW HA může účinně odstranit reaktivní volné radikály kyslíku (ROS), které vznikly v důsledku ultrafialového záření. Díky svému výbornému antioxidačnímu účinku tak zpomaluje stárnutí kůže.

  • Pružnost pokožky

Po použití krému obsahujícího složku LW HA se zvýšila elasticita kůže o 4,6%, 5,2% a 6,1% po 15, 30 a 60 dnech. Dlouhodobé používání LW HA by mohlo značně vyhladit pokožku a zvýšit její pružnost.

Okamžité navrácení mladistvé pleti a regenerace kožní tkáně jsou viditelné již po 15 dnech používání.