Jak vyjít z domácí karantény jako vítěz

Dodržujte svou denní rutinu

Řiďte se našimi následujícími radami a až pandemie odezní a budeme moci opět vyjít do společnosti, alespoň nebudete mít o dvě oděvní velikosti víc, imunitu na bodu mrazu, unavenou pleť a narušený spánkový rytmus. Naopak. Budete moci s úsměvem a zářivou pletí vítat světlé zítřky.

► Dodržujte své beauty rituály – ikdyž jste doma, nezapomínejte na péči o pleť. Používání kvalitního denního a regeneračního nočního krému je základ. Když k tomu přidáte i každodenní pití tekuté kyseliny hyaluronové, budete mít nejen hydratovanou a vypnutou pleť, ale omládnou i vaše šlachy a klouby. Na pravidelné užívání tekuté kyseliny hyaluronové bude váš organismus reagovat vlastní zvýšenou produkcí této vzácné látky.

S tekutou kyselinou hyaluronovou omládnete

Zdravá životospráva - trávit celé dny doma neznamená, že musíte neustále atakovat ledničku a spíž – nepřehánějte to s pečivem a se sladkostmi. Raději si dělejte zeleninové polévky a ovocná smoothie, abyste doplnili vitamíny. Pokud si děláte „železné zásoby“, spíš než těstoviny si nakupte luštěniny, ty mají mnohonásobně více zdraví prospěšných látek.

Podpora imunity - začněte s detoxem: nápoj Detox Deotic 30, který obsahuje 30 účinných bylin a rostlin v přesně specifikovaných poměrech, nejen že nakopne vaši imunitu, pročistí ledviny, krev a střeva, ale navíc zrychlí váš metabolismus. Obranyschopnost organismu můžete také podpořit vitamíny C a D a betaglukanem.  

Domácí fitness – mezi současnou nejoblíbenější denní činnost – sledování seriálů na Netflixu – zařaďte rovněž i pohyb. Každé druhé studio nyní živě streamuje lekce jógy či pilates, a na Youtube najdete spoustu tipů i na 15 minutové cvičení. Už se tedy nemůžete vymlouvat, že vám zavřeli posilovnu a nesmíte pomalu ani do parku běhat. Prostě cvičte v obýváku.

Cirkadiální rytmus - televizi nesledujte dlouho do noci, ale snažte se chodit spát ve stejnou hodinu jako dříve. Díky tomu nenarušíte svůj biologický rytmus a po nástupu zpět do kanceláře zvládnete fungovat i v ranních hodinách.

Přejeme vám hodně zdraví a pevné nervy. Spolu to zvládneme :-)