Potřebujete poradit při výběru vhodného produktu?
Kontaktujte nás na telefonním čísle
+421 948 243 347
nebo na
pharma@pharmamkl.sk

Jak vyjít z domácí karantény jako vítěz

15.04.2020

Asi se shodneme, že domácí vězení jsme měli naposledy v pubertě! A teď ho tady díky koronaviru máme zase. Na všem se dá ale najít něco pozitivního: pár týdnů budeme zkrátka pracovat z domu (pokud to lze), strávíme více času s partnerem/rodinou, nemusíme ztrácet čas v dopravních zácpách cestou do práce a zpět, a také ušetříme za nákladné obědy v restauracích, protože si vaříme sami. Na konci domácí karantény budeme mít zcela jistě rozšířenou zásobu receptů.

Home office se stal součástí našich životů

Dodržujte svou denní rutinu

Řiďte se našimi následujícími radami a až pandemie odezní a budeme moci opět vyjít do společnosti, alespoň nebudete mít o dvě oděvní velikosti víc, imunitu na bodu mrazu, unavenou pleť a narušený spánkový rytmus. Naopak. Budete moci s úsměvem a zářivou pletí vítat světlé zítřky.

► Dodržujte své beauty rituály – ikdyž jste doma, nezapomínejte na péči o pleť. Používání kvalitního denního a regeneračního nočního krému je základ. Když k tomu přidáte i každodenní pití tekuté kyseliny hyaluronové, budete mít nejen hydratovanou a vypnutou pleť, ale omládnou i vaše šlachy a klouby. Na pravidelné užívání tekuté kyseliny hyaluronové bude váš organismus reagovat vlastní zvýšenou produkcí této vzácné látky.

S tekutou kyselinou hyaluronovou omládnete

Zdravá životospráva - trávit celé dny doma neznamená, že musíte neustále atakovat ledničku a spíž – nepřehánějte to s pečivem a se sladkostmi. Raději si dělejte zeleninové polévky a ovocná smoothie, abyste doplnili vitamíny. Pokud si děláte „železné zásoby“, spíš než těstoviny si nakupte luštěniny, ty mají mnohonásobně více zdraví prospěšných látek.

Podpora imunity - začněte s detoxem: nápoj Detox Deotic 30, který obsahuje 30 účinných bylin a rostlin v přesně specifikovaných poměrech, nejen že nakopne vaši imunitu, pročistí ledviny, krev a střeva, ale navíc zrychlí váš metabolismus. Obranyschopnost organismu můžete také podpořit vitamíny C a D a betaglukanem.  

Domácí fitness – mezi současnou nejoblíbenější denní činnost – sledování seriálů na Netflixu – zařaďte rovněž i pohyb. Každé druhé studio nyní živě streamuje lekce jógy či pilates, a na Youtube najdete spoustu tipů i na 15 minutové cvičení. Už se tedy nemůžete vymlouvat, že vám zavřeli posilovnu a nesmíte pomalu ani do parku běhat. Prostě cvičte v obýváku.

Cirkadiální rytmus - televizi nesledujte dlouho do noci, ale snažte se chodit spát ve stejnou hodinu jako dříve. Díky tomu nenarušíte svůj biologický rytmus a po nástupu zpět do kanceláře zvládnete fungovat i v ranních hodinách.

Přejeme vám hodně zdraví a pevné nervy. Spolu to zvládneme 🙂

Posledné články

Stárnutí a vrásky jsou přirozenou součástí života. Není však jedno, jak rychle stárneme a jak hluboké máme vrásky na čele a na obličeji. Smysl zpomalování stárnutí není ve snaze vypadat věčně mladě. Zamysleme se však nad faktory, které ovlivňují náš dnešní životní styl a způsobuje předčasné stárnutí pokožky.
Krásná pleť je v první řadě zdravá. Správná a pravidelná péče o pleť však kromě zdraví přináší i zpomalení stárnutí pokožky. Jaké složky by měly obsahovat anti-agingové krémy a proč jsou pro pleť důležité?
Nejen stres, nevhodná životospráva nebo UV záření způsobují stárnutí pokožky. Mnoho našich denních rutin přispívá k tvorbě vrásek a stárnutí pleti. Anti-agingové krémy dělají co mohou, ale jejich účinné látky potřebují naši spolupráci.
Správná péče o pleť se vždy vyplácí. Především pokud je systematická a nepřetržitá. Pokud je už vaše pleť problematická, suchá nebo má jiný problém, existují řešení, které vás k dokonalé pleti přiblíží.
1 2 3 9
© Pharma MKL 2019
facebook-squarebarsyoutube-squareinstagramshopping-basketcross-circle